The Nonexistent Communist - Yo Quiero Tedd.

Sköna hobbys

Posted Oct. 3, 2016, 3:15 p.m. By tedd Tags: Fritid

Vad har du för hobby när du ska fördriva tiden? Har du några sköna saker du tycker om att göra? Kanske känner du att man får fram en bra sida av dig själv när man njuter medan man utövar sin hobby som man har? Ja hur det än är så har vi alla saker man tycker om att göra. En del tycker om att påta i trädgården medan andra gillar andra saker. Många tycker om att måla, att kunna spänna upp en canvastavla, ställa den på ett staffli och ta tag i oljefärgerna och bara låta inspirationen flöda. Men om man inte klarar av detta så kan man se till att få andra saker och jag tror hela tiden att man skall göra annat för alla andra.

Hobbys man tycker om

Om man har en sådan hobby, som att måla på canvastavlor, så kan man ändå se till att njuta mer av allt som alla tycker om och göra det som man också kan göra. Om man inte får till detta så kan man ändå ha en bättre lösning för alla som är med på detta och därför kan man också se till att njuta mer av allt som alla andra vill med. Men om man målar så mycket som man gör så kanske man känner att man också vill sälja sina tavlor och göra en vinning på det. Men jag tror ändå att man skall klara av detta med något bra och därför också få fram fler saker för alla som är med på noterna för att låta kreativiteten flöda fritt och känna att man verkligen gör mästerverk när man står och målar.
Ja man har ju olika hobbys och man kan ju känna att man gillar olika saker men jag tror att man ändå kan njuta mer av allt.